Cine suntem?

Suntem unul dintre cele mai importante ateliere de reparații auto care deservesc clienții din Slatina. Toate serviciile sunt efectuate de specialisti cu înaltă calificare. Va oferim toata gama de servicii auto multimarca. Lucrăm neobosit pentru a va depăși așteptările.

Echipa noastră are o experiență vastă în domeniul serviciilor auto și se angajează să vă ofere cea mai bună experiență posibilă. Angajamentul nostru față de transparența prețurilor este de neegalat. Veți obține exact ceea ce doriți, fără a plăti nimic în plus.

Service autorizat
in care ai incredere!

Arismat Auto Service este un service auto autorizat de Registrul Auto Roman (RAR), care are implementat Sistemul de Management al Calitatii conform standardului ISO 9001:2000.

97%

Clienti satisfacuti

1250

Masini vopsite

20

Masini reparate/zi

700

Anvelope reparate

Reparatii auto si mentenanta // Personal calificat // Calitate // Transparenta.

Arismat Auto Service

Suntem un service auto, cu o echipa tanara si determinata dar totodata cu un nivel professional ridicat, care se doreste un service de top pe piata auto din Slatina.

Receptia unde clientii pot astepta finalizarea reparatiei a fost proiectata astfel incat sa ofere confort, intr-un spatiu civilizat, curat, cu acces la internet si cu posibilitatea de a viziona pe camere cum se desfasoara reparatia. Transparenta este doar unul dintre lucrurile importante la care tinem si suntem siguri ca si clientii nostri apreciaza.

Ne puteti gasi pe facebook la adresa https://facebook.com/arismatservice

Oferim servicii de calitate intr-o locatie generoasa, amplasata in Slatina, judetul Olt, strada Ecaterina Teodoroiu, nr.38B, langa parcarea IPA.

Contact rapid

Puteti sa ne contactati telefonic sau prin email, sau puteti face o programare online completand formularul. Specialistii nostri va vor raspunde in cel mai scurt timp!

0756.072.554 office@serviceautoarismat.ro Programare online