Diagnoza / Tester

In prezent diagnoza auto este obligatorie in industria auto datorita progresului tehnologic din ultimii ani, astfel ca Arismat Auto Service pune la dispozitia clientilor servicii de diagnoza auto multimarca. Atunci cand o componenenta gestionata de ECU se defecteaza, calculatorul sesizeaza problema si inregistreaza un cod de eroare ce poate fi citit cu ajutorul unui tester, fiind primul pas spre aducerea masinii dumneavostra in parametrii normali de functionare.

Resursele tehnice folosite in acest demers, dar si experienta profesionistilor nostri, ne recomanda pentru identificarea si rezolvarea oricarei probleme ce poate sa apara la nivelul motorului, transmisiei, sistemului electric, sistemului audio etc. De cele mai multe ori, in acest proces se realizeaza functii de citire, interpretare sau stergere coduri de eroare, resetarea intervalelor de service sau verificarea parametrilor in care functioneaza diverse componente.

Avantajul acestui procedeu este dat de exactitatea identificarii unei probleme a autoturismului.

Programeaza-te online!

Acum poti face ONLINE urmatoarea programarea in service auto Arismat, selectand intervalul pentru care doresti programarea.

Programare Online

La solicitarea dvs.veti primi o masina la schimb, din momentul intrarii in reparatie, indiferent de contravaloarea daunelor (in functie de stocul disponibil). Repararea autovehiculului dvs. in service-ul nostru auto este o prioritate pentru noi astfel ca oferim servicii de reparatii in regim de urgenta din momentul completarii dosarului de daune. Calitatea este principalul noastru obiectiv si din acest motiv oferim garantia ca toate piesele folosite sunt originale si omologate RAR.

Contact rapid

Puteti sa ne contactati telefonic sau prin email, sau puteti face o programare online completand formularul. Specialistii nostri va vor raspunde in cel mai scurt timp!

0756.072.554 office@serviceautoarismat.ro Programare online