Service roti

Arismat Auto Service iti asigura un service rapid si calitativ al rotilor pentru orice tip de autoturism. Specialistii nostri realizeaza inlocuirea anvelopelor pentru autoturisme, atat ca urmare a uzurii acestora cat si la schimbarile de sezon. Toate reparatiile se realizeaza prin utilizarea de piese de schimb din stocul propriu asigurat de catre furnizorii europeni, garantand calitatea acestora. Toate operatiile sunt efectuate de catre specialiati in domeniu, personalul antrenat si pregatit profesional.

Specialistii Arismat Auto Service iti ofera consultanta gratuita privind alegerea anvelopelor potrivite autoturismului tau si anotimpului curent. Personalul Arismat Auto Service iti ofera urmatoarele servicii:

  • Montat / demontat anvelope
  • Pregatit roata pt.echilibrat prin spalare cu aparat special
  • Echilibrare jante
  • Valve auto

Programeaza-te online!

Acum poti face ONLINE urmatoarea programarea in service auto Arismat, selectand intervalul pentru care doresti programarea.

Programare Online

La solicitarea dvs.veti primi o masina la schimb, din momentul intrarii in reparatie, indiferent de contravaloarea daunelor (in functie de stocul disponibil). Repararea autovehiculului dvs. in service-ul nostru auto este o prioritate pentru noi astfel ca oferim servicii de reparatii in regim de urgenta din momentul completarii dosarului de daune. Calitatea este principalul noastru obiectiv si din acest motiv oferim garantia ca toate piesele folosite sunt originale si omologate RAR.

Contact rapid

Puteti sa ne contactati telefonic sau prin email, sau puteti face o programare online completand formularul. Specialistii nostri va vor raspunde in cel mai scurt timp!

0756.072.554 office@serviceautoarismat.ro Programare online