Flote auto

Când vine vorba de repararea si intretinerea autovehiculelor din componenta flotelor, va anuntam ca dispunem de toata logistica pentru asigurarea reperelor de schimb si efectuarea lucrarilor de reparatie de orice fel! Avem experienta si personalul necesar pentru a executa lucrari de intretinere si reparatie la toate tipurile de autovehicule ce intra in componenta unei flote: autoutilitare, SUV-uri, autoturisme, etc.

Cea mai noua tehnologie este la dispozitia noastra pentru a diagnostica corect si rapid problemele aparute la oricare dintre masinile parcului auto. Faptul ca beneficiati de serviciile noastre dedicate flotelor, printr-un simplu apel telefonic putem veni in ajutorul dumneavoastra, programand cu prioritate autovehicolul pentru efectuarea reviziilor ori reparatiilor intr-un timp rezonabil indeplinind standardele de calitate in domeniu.

Va garantam serviciile de calitate pentru reparații si intretinere flote auto !

Programeaza-te online!

Acum poti face ONLINE urmatoarea programarea in service auto Arismat, selectand intervalul pentru care doresti programarea.

Programare Online

La solicitarea dvs.veti primi o masina la schimb, din momentul intrarii in reparatie, indiferent de contravaloarea daunelor (in functie de stocul disponibil). Repararea autovehiculului dvs. in service-ul nostru auto este o prioritate pentru noi astfel ca oferim servicii de reparatii in regim de urgenta din momentul completarii dosarului de daune. Calitatea este principalul noastru obiectiv si din acest motiv oferim garantia ca toate piesele folosite sunt originale si omologate RAR.

Contact rapid

Puteti sa ne contactati telefonic sau prin email, sau puteti face o programare online completand formularul. Specialistii nostri va vor raspunde in cel mai scurt timp!

0756.072.554 office@serviceautoarismat.ro Programare online