Stand 3D reglare geometrie roti

Reglarea direcţiei previne uzura prematură a anvelopelor şi a componentelor sistemelor de direcţie şi suspensie. Reglarea computerizată a geometriei roţilor permite poziţionarea acestora respectându-se paralelismul între axe şi cel cu şoseaua, evitându-se următoarele aspecte ce apar în urma unei geometrii defectuoase:

  • traiectorie defectuoasă a autovehiculului pe carosabil
  • eforturi suplimentare ale conducatorului auto în menţinerea direcţiei autovehiculului
  • uzura prematură şi neuniformă a anvelopelor precum şi uzura pieselor care fac parte din ansamblul sistemului de direcţie
  • consum mare de carburant

Programeaza-te online!

Acum poti face ONLINE urmatoarea programarea in service auto Arismat, selectand intervalul pentru care doresti programarea.

Programare Online

La solicitarea dvs.veti primi o masina la schimb, din momentul intrarii in reparatie, indiferent de contravaloarea daunelor (in functie de stocul disponibil). Repararea autovehiculului dvs. in service-ul nostru auto este o prioritate pentru noi astfel ca oferim servicii de reparatii in regim de urgenta din momentul completarii dosarului de daune. Calitatea este principalul noastru obiectiv si din acest motiv oferim garantia ca toate piesele folosite sunt originale si omologate RAR.

Contact rapid

Puteti sa ne contactati telefonic sau prin email, sau puteti face o programare online completand formularul. Specialistii nostri va vor raspunde in cel mai scurt timp!

0756.072.554 office@serviceautoarismat.ro Programare online