Tinichigerie

Arismat Auto Service realizeaza operatiuni de tinichigerie auto pentru orice tip de avarie. Suntem dotati cu echipamente pentru reparatii la structura metalica a autovehiculelor, iar operatiunile de tinichigerie auto sunt realizate de tinichigii auto.

Tinichigii auto au experienta vasta in domeniu. Suntem echipati cu aparatura moderna pentru indepartarea elementelor de caroserie, iar acolo unde este nevoie de atentie speciala, se demonteaza elementele de tapiterie pentru a nu le deteriora.

Programeaza-te online!

Acum poti face ONLINE urmatoarea programarea in service auto Arismat, selectand intervalul pentru care doresti programarea.

Programare Online

La solicitarea dvs.veti primi o masina la schimb, din momentul intrarii in reparatie, indiferent de contravaloarea daunelor (in functie de stocul disponibil). Repararea autovehiculului dvs. in service-ul nostru auto este o prioritate pentru noi astfel ca oferim servicii de reparatii in regim de urgenta din momentul completarii dosarului de daune. Calitatea este principalul noastru obiectiv si din acest motiv oferim garantia ca toate piesele folosite sunt originale si omologate RAR.

Contact rapid

Puteti sa ne contactati telefonic sau prin email, sau puteti face o programare online completand formularul. Specialistii nostri va vor raspunde in cel mai scurt timp!

0756.072.554 office@serviceautoarismat.ro Programare online