Vopsitorie auto

In timp elementele de caroserie si elementele vopsite ale autoturismului dumneavoastra pot suferi modificari prin coroziune, deteriorarea suprafetelor vopsite, etc. Arismat Auto Service, prin sectia de vopsitorie doreste sa indeplineasca cele mai exigente standarde de calitate solicitate de producatorii de autovehicule.

Pentru aceasta, dispunem de o cabina de vopsit in mediu controlat, cabina de efectuare a operatiunilor premergatoare vopsirii, laborator de vopsea pe baza de apa pentru pregatirea oricarei nuante si bineinteles tehnicieni specializati.

Avarie? Accident? Decontari cu societatile de asigurari

In cazul unei reparatii cu cheltuielile suportate de o societate de asigurare, Arismat Auto Service lucreaza in parteneriat direct cu societatile de asigurari astfel incat clientul sa fie scutit de drumurile inutile intre asigurator, service auto si furnizorul de piese.

Decontam DIRECT cu toate societatile de asigurari .

Aplicam sisteme (Audatex) recunoscute si utilizate la nivel international in definirea timpilor de manopera si de executie Decontam DIRECT fara sa mentinem automobilul in service, pana la incasarea sumei cuvenite despagubirii, clientul neavand nicio obligatie de plata in cadrul listei cu avarii enumerate de societatea de asigurari. Pentru repararea autovehiculelor in baza politelor de asigurare folosim furnizori din randul celor mai importanti importatori de piese auto din Romania.

Lucram cu toate societatile de asigurari ce ofera clientilor polite RCA.

Programeaza-te online!

Acum poti face ONLINE urmatoarea programarea in service auto Arismat, selectand intervalul pentru care doresti programarea.

Programare Online

La solicitarea dvs.veti primi o masina la schimb, din momentul intrarii in reparatie, indiferent de contravaloarea daunelor (in functie de stocul disponibil). Repararea autovehiculului dvs. in service-ul nostru auto este o prioritate pentru noi astfel ca oferim servicii de reparatii in regim de urgenta din momentul completarii dosarului de daune. Calitatea este principalul noastru obiectiv si din acest motiv oferim garantia ca toate piesele folosite sunt originale si omologate RAR.

Contact rapid

Puteti sa ne contactati telefonic sau prin email, sau puteti face o programare online completand formularul. Specialistii nostri va vor raspunde in cel mai scurt timp!

0756.072.554 office@serviceautoarismat.ro Programare online